IV міжрегіональна науково-практична конференція

25 травня 2023 року на базі Новоград-Волинського політехнічного фахового коледжу в онлайн-режимі відбулася IV Міжрегіональна науково-практична конференція «Інформаційно-інтерактивні технології як засіб удосконалення освітнього процесу». До заходу долучилися понад сто педагогів закладів фахової передвищої та вищої освіти Житомирської, Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Закарпатської, Запорізької, Київської, Львівської, Полтавської, Рівненської, Тернопільської, Харківської, Хмельницької, Чернівецької областей.

 Зі словами привітання до учасників звернулася директор НВПФК Петрошук Алла Володимирівна, яка розповіла про виклики, що наразі постали перед педагогами, представила сучасний стан та перспективи використання новітніх технологій у сфері освіти, побажала плідної роботи й, звісно, ПЕРЕМОГИ Україні!

Захід такого рівня проводиться в закладі не вперше і збирає десятки фахівців із різних регіонів України, що займаються дослідженням широкого спектра проблем удосконалення освітнього процесу. Було заслухано 10 доповідачів із цікавими науково-практичними доповідями. До збірника матеріалів конференції ввійшли 60 статей 77 авторів. Наукові дослідження учасників конференції торкалися різних тем. Під час роботи учасники представляли свої дослідження в секціях за напрямами: «ІКТ-компетентність і професійний розвиток викладача», «ІКТ у навчанні та управлінні освітнім процесом», «Використання новітніх засобів навчання в дистанційній освіті», «Компетентнісний підхід у професійній підготовці майбутніх фахівців»,  «Інформатизація професійної освіти».

Учасники заходу відзначили високий рівень організації та висловили побажання продовжити роботу конференції в майбутньому.

Посилання на Збірник матеріалів IV конференції

https://drive.google.com/file/d/1JWFASjFGeL8EsmU5IIxCfBUlyu6KzgBu/view?usp=sharing

Наказ_Підсумки-конференції-26.05.2023

file-7