Співпраця з підприємствами

нвпфк сайт

22 вересня 2023 року за сприяння Звягельської філії Житомирського обласного центру зайнятості організовано професіографічну екскурсію для студентів 4 курсу спеціальності 131 «Прикладна механіка» на Товариство з обмеженою відповідальністю «ОДП ГРУП» (попередня назва ТОВ «Виробниче об’єднання Техна»). На сьогодні «ОДП ГРУП» – це виробник обладнання для тваринництва з великим досвідом роботи в цій галузі, зокрема, кліткового обладнання як для промислового птахівництва, так і для невеликих фермерських господарств. А також є одним з основних виробників зварної оцинкованої сітки, панельних систем огорожі на території України. Компанія володіє найсучаснішим високотехнологічним обладнанням.

Студенти не лише знайомилися із специфікою виробництва, розглядали обладнання та устаткування під час екскурсії, яку проводив інженер з обслуговування обладнання ТОВ «ОДП ГРУП» Олександр Нерода, але й «приглядалися» до перспективного місця проходження практики та подальшого працевлаштування. Юнаки в реальних умовах спостерігали за роботою фахівців, приміряючи їхню справність на себе, адже знання, вміння та навички майбутніх професій, які вони будуть мати, застосовуються на даному виробництві.

Заступник директора Звягельської філії ЖОЦЗ Вікторія Злочевська інформувала майбутніх випускників коледжу про актуальні вакансії на підприємствах Звягельщини в цілому, акцентуючи увагу на попит за професіями, якими оволодівають студенти.

Наприкінці професіографічної екскурсії керівник ТОВ “ОДП ГРУП”  Олександр Борсук звернувся до студентів із словами підтримки щодо правильності вибору професійного шляху, щодо потреби кадрів технічного спрямування; зупинився на вимогах до працівників та кандидатів на вакантні місця виробництва.