Нестандартні заняття

А чи знаєте ви, який запах мають нові книжки – щойно з друкарні? Як приємно тримати в руках новенький примірник книги? А чи може книга зробити людину трішечки щасливішою?

Все це змогли відчути студенти І курсу групи О-122 «Облік і оподаткування» (викладач Марченко Н.М.) під час заняття «Міленіали або покоління Y: кращі молоді українські письменники», яке відбулося в центральному бібліопросторі ім. Ю. Ковальського. Під час заходу присутні не лише познайомились з творчістю сучасних українських письменників, але й з їх біографією, адже кожен з митців, в певному сенсі, «лідер думок» – громадський діяч, блогер, музикант, військовий. Неабиякий інтерес викликали світлини письменників, створені штучним інтелектом, «Живі “Розстріляні”» (автор творчого проєкту сучасний український письменник, волонтер Мартин Якуб), що по-новому розкрили представників «Розстріляного відродження», які боролись за українське слово та національну ідею.

Дякуємо працівникам бібліопростору, зокрема Швецовій Ользі за цікаву зустріч. Адже щасливу людину й успішну особистість формують багато факторів, зокрема, й книги, які вона читає. Книги не тільки захоплюють і розважають, а й спонукають розмірковувати та шукати відповіді, надихають працювати над собою і проживати насичене життя.