Робоча зустріч

21 грудня 2023 року до Звягельського політехнічного фахового коледжу з робочим візитом завітала делегація ВСП «РФК НУБіП України».

Очолював делегацію директор Рівненського фахового коледжу Василь Царук. До робочої групи увійшли заступник директора з навчальної роботи Людмила Балдич, методист коледжу Вадим Люльчик, в. о. заступника директора з виробничої роботи Тарас Сасовський, завідувач канцелярією Ірина Демидко, орендар їдальні Валентина Весельська. 

Заклади освіти готують фахівців зі споріднених спеціальностей, що відкриває перспективи до співпраці та обміну досвідом.

Адміністрація ЗПФК на чолі з директором Аллою Петрошук тепло зустріла делегацію з Рівненщини: обговорили загальні питання функціонування закладів та безпеки учасників освітнього процесу в умовах воєнного стану, керівники структурних підрозділів поспілкувалися кожен за своїм напрямом.

Заступник директора з виховної роботи Оксана Кудрявцева поділилася досвідом волонтерської діяльності, яку організовують у коледжі: це і благодійні концерти для збору коштів, ремонт машин, збір продуктових наборів, закупівля ліків, теплого одягу тощо.

Завідувач навчальними та виробничими практиками Лариса Фютак поділилася досвідом підготовки спільних дипломних проєктів здобувачами спеціальності 192 Будівництво та цивільна інженерія, які виконуються на реальних даних.

Із заступником директора з навчальної роботи В’ячеславом Тарасюком обговорили питання організації освітнього процесу, акредитації освітніх програм, безпеки учасників освітнього процесу.

Про роботу школи викладача-початківця, підготовку і проведення до відкритих занять, ведення методичної роботи ділилися досвідом методисти Анна Борисюк і Наталія Марченко.

Директор коледжу Алла Володимирівна для гостей провела огляд навчально-матеріальної бази: виробничі майстерні, актова зала, басейн, спортивна зала, їдальня, гуртожитки – все це потребує постійної уваги керівника і колективу.

Під час зустрічі очільники закладів підписали договір про співпрацю та академічну мобільність здобувачів освіти.

Щиро вдячні делегації ВСП «РФК НУБіП України» за плідну зустріч, обмін досвідом, товариську атмосферу спілкування.

І до нових зустрічей!