День відкритих дверей

18 травня 2024 р. у Звягельському політехнічному фаховому коледжі відбувся День відкритих дверей. Відвідувачі завітали, щоб ознайомитися з навчальною базою та з перших уст дізнатися про цьогорічні особливості вступної кампанії. У фоє приймальна комісія розгорнула свої інформаційні стенди. Зацікавлені мали можливість поспілкуватися з викладачами і студентами та отримати відповіді на запитання щодо напрямів підготовки, організації навчання, можливостей працевлаштування за обраним фахом тощо. Роздавалися і відповідні друковані матеріали. Для охочих також були організовані екскурсії закладом: спеціалізованими кабінетами, лабораторіями, навчально-виробничими майстернями, спортивним комплексом.

У рамках Дня відкритих дверей відбувся благодійний ярмарок «Разом до Перемоги!», під час якого лунали патріотичні пісні, присутні мали можливість поласувати різноманітними смаколиками, виготовленими студентами І-ІІ курсів, спробувати щойно приготований козацький куліш. У підсумку на потреби ЗСУ було зібрано 37 тис. 970 грн!

В актовій залі перед майбутніми абітурієнтами та їхніми батьками виступила директор коледжу Алла Петрошук. Алла Володимирівна розповіла про історію та традиції закладу, про особливості навчання в ньому й про перспективи, які відкриватимуться перед тими, хто вирішить здобувати тут освіту. А ще керівник говорила про унікальні можливості, які отримує кожен його студент для навчання, саморозвитку і дозвілля. Докладніше про цьогорічні умови, терміни вступної кампанії розповів відповідальний секретар приймальної комісії Віталій Лукавенко. Із особливостями роботи курсів з підготовки до вступу в коледж ознайомила Наталія Марченко, завідувач підготовчими курсами. Як і завжди на таких заходах, представники адміністрації відповіли на запитання гостей.

Запрошуємо стати частиною команди ЗПФК!

група М-116
група Б-117
група К-120
група К-121
група М-209
група Б-210
група Е-211
група А-212
група К-213
група К-214
група О-215