Готуємося до нового навчального року

Серпневі освітні зустрічі є справжнім стартом для нового навчального року. Участь у таких заходах – можливість долучитися до важливої розмови про освітні виклики та перспективи, які стоять перед педагогами.

27 серпня директор коледжу Алла Петрошук, заступник директора Оксана Кудрявцева взяли участь у роботі Форуму серпневих ініціатив: PRO Освіту, який відбувався у с. Радовель Коростенського району на базі Біотехнологічного ліцею «Радовель». Форум об’єднав освітян, представників влади, експертів та спікерів і став майданчиком для обміну досвідом та ідеями, що сприятимуть подальшому розвитку освіти. До роботи Форуму долучилися начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко, депутати Житомирської обласної ради Оксана Олійник та Людмила Кицак, голова БО «Благодійний фонд Михайла Весельського «Радовель» Михайло Весельський, радниця-уповноважена Президента України з питань Фонду Президента України з підтримки освіти, науки та спорту Ольга Будник, директорка Департаменту освіти і науки Житомирської ОВА Наталія Осипович, Олевський міський голова Сергій Лисицький.

Серед питань, що обговорювалися на Форумі – пріоритетні завдання освітньої галузі у новому навчальному році, облаштування безпечного середовища, нові підходи та стратегії для успішного навчання в умовах сучасних викликів.

Цього ж дня на базі Ліцею № 11 відбувся серпневий освітянський форум: «Освіта Звягельської громади: формуємо образ майбутнього», участь у якому взяли Анна Борисюк, методист, Наталія Марченко, методист, Марина Тимощук, завідувач відділення комп’ютерних дисциплін. У рамках проведення заходу працювали дискусійні панелі.

Щиро дякуємо учасникам заходів за інсайти, виступи та натхненні діалоги. І також завдячуємо ЗСУ за можливість навчатися та вдосконалюватися! Серпневі зустрічі – не просто подія, це платформа для професійного розвитку, натхнення, зміцнення освітянської спільноти.