Звягель незламний

28 вересня у Звягельській громаді відбувся спортивний івент «Звягель НЕЗЛАМНИЙ», присвячений Дню захисників та захисниць України.

До заходу, що проходив на території Звягельського замку, долучилися й студенти Звягельського політехнічного фахового коледжу на чолі з викладачами фізичної культури Онищуком М.В., Соколовою З.О., Пуляєвим А.В.

У рамках програми учасники мали змогу випробувати себе на численних спортивно-ігрових локаціях: параармрестлінг, важка атлетика, кіокушин-кай карате, греко-римська боротьба, футбол, баскетбол, волейбол, бокс, кікбоксинг, а також шахи. Для глядачів були організовані показові виступи, продемонстровані військові навики з орієнтування та маскування, тактичної медицини, керування дроном, метання ножів і сокир в мішень. Майстер-клас з фланкування провела студентка ІІ курсу Софія Висоцька.

Захід став не лише можливістю продемонструвати фізичну силу та витривалість, а й майданчиком для спілкування та обміну досвідом. Ветерани, які вже пройшли шлях реабілітації, ділилися своїми історіями, надихаючи інших на нові звершення.

 «Звягель НЕЗЛАМНИЙ» – це більше, ніж спорт. Це крок до єднання громади та підтримки тих, хто відстоює мир і незалежність України.