Підготовчі курси для абітурієнтів: крок до успішного вступу

Звягельський політехнічний фаховий коледж невпинно дбає про те, щоб здобувати професію прийшла найбільш мотивована молодь. І завжди допомагає підготуватися до такого вибору випускникам шкіл, які обрали для вступу саме наш заклад освіти. У коледжі триває робота підготовчих курсів для абітурієнтів, які зорієнтовані на якісну підготовку до вступу.

Заняття розпочалися зі вступного слова завідувачки підготовчих курсів Наталії Марченко, яка привітала присутніх з початком запланованих заходів. Також Наталія Миколаївна  ознайомила слухачів курсів з  розкладом занять та представила викладачів, які будуть викладати дисципліни. Завідувач наголосила, що заняття проводяться на високому професійному рівні за затвердженими програмами.

Зі слухачами курсів поспілкувалися представники студради коледжу Мар’яна Брюханова та Ярослав Адамський, які розповіли про переваги навчання у ЗПФК, його структуру, спеціальності, за якими проводиться підготовка фахівців, поділилися лайфхаками успішного студентського життя.

Підготовчі курси до вступу у ЗПФК – це реальна можливість не лише якісно підготуватись до вступу в заклад, а й психологічно адаптуватись до навчання в ньому та вирішити питання вибору своєї майбутньої професії.

Бажаємо цікавого навчання нашим слухачам і успіхів під час вступних випробувань! Дякуємо за те, що обрали саме наш коледж.